Le faiga o le taoina o ipu tioata

O le faiga o le taoina o tioata e faasino i le taoina ma le lolomiina o mamanu i luga o tioata ina ia sili atu le matagofie o le tioata.O le mea lea, o le lelei o le faagasologa o le kukaina o fugalaau o le a aʻafia ai foi le lelei o le ipu i se tulaga patino.O lea se'i o tatou tu'uina atu se fa'amatalaga auiliili ile faiga fa'avela fugalaau ipu tioata.

O nisi ipu tioata fa'afa'alua e sili atu ona pogisa le lanu, o lea e le mafai ai ona lolomi sa'o isi lanu ile ata polyvinyl butyraldehyde e fai ai pepa teuteu.I se isi itu, o le lanu paʻepaʻe e tatau ona lolomi muamua i luga o le polyvinyl butyraldehyde film, ona lolomi lea o isi lanu i luga o le lanu paʻepaʻe, ina ia le ufiufi le lanu o le pepa teuteu i le lanu pito i tua o le tioata. i le faagasologa o le taoina.

I le faagasologa o le taoina o ipu tioata fa'afa'alua, e mana'omia fo'i e ipu fa'ai'ila fa'alanu ni togafitiga fa'apitoa ona o le ata tifaga polyvinyl butyral i luga o le pepa e faigofie ona tumau i luga o le ipu fa'alanu lanu.O foliga vaaia o lenei vaega o le lolomiina o ata tifaga e mafua ona o le lanu pogisa o le tioata lua-laupapa, ma le paʻepaʻe paʻepaʻe o le polyvinyl butyraldehyde ata tifaga, lea e talafeagai mo le lanu loloto o le ipu ma e manino i fafo.Ae ui i lea, e leai se uiga o le faʻaogaina o le faʻamaufaʻailoga ata i lena taimi aua i le faagasologa o le taoina, ua uma ona tao le faʻamaufaʻailoga ata i totonu o le tioata o le ipu.

O le mea lea, afai e manaʻo le au gaosi tioata e faʻaumatia le lolomiina o ata, latou te manaʻomia le solo lelei o le tioata pe a maeʻa faʻailoga tusi, ma toe solo vave pe a uma ona tao e faʻamama le ata tifaga oloa.

O lea la i le faagasologa o le taoina o fugalaau tioata, e tatau ona sili atu le gauai atu i mea o loʻo i luga e aloese ai mai le faʻaogaina le lelei ma le faʻaleagaina o le ipu, o lea e le aoga ai tupe maua ma gau.


Taimi meli: Feb-29-2024
WhatsApp Online Chat!