Класификација на столбови за берење облека

Рачката за берење облека може да се разликува според различни методи на класификација, како што следува:
Според материјалот: Рачката за берење облека може да се класифицира според различни материјали, како што се фино дрво, бамбус, нерѓосувачки челик итн.
Според намената: Рачката за берење облека може да се класифицира според различни намени, како што се за чистење облека, чистење постелнина, чистење мебел итн.
Според структурата: Рачката за берење алишта може да се класифицира според различни структури, како што е шипката за берење облека со еден столб, шипката за берење облека со двојна пол и четката на шипката.
Според висината: Стапките за бирање облека може да се класифицираат според висината, како што се кратки шипки за берење облека, средни прачки за берење облека, високи шипки за берење облека итн.
Според тоа, постојат многу методи за класификација на шипките за берење облека, а специфичниот избор на методот на класификација зависи од целта и потребите за користење на прачки за берење облека.


Време на објавување: мај-23-2023 година
WhatsApp онлајн разговор!