Le a'afiaga o le fa'agasologa fa'apipi'i i luga o le tioata fa'afa'alua

O tioata fa'afa'alua e sili atu ona taatele io tatou olaga, ae e te iloa po'o le a le mea?O le tioata faʻalua-laupapa e faia i tioata borosilicate maualuga.O foliga vaaia o le tioata lua-laupapa e manino manino.O le tioata o lenei mea e iai sona aafiaga lelei i le faʻaaogaina, ma e sili atu foʻi le faʻatinoga o le matamataina.O le tioata fa'a-lua-lua o lo'o i ai le a'afiaga o le fa'asaoina o le vevela fa'alua ma le fa'avela.E aoga tele mo tatou le faia o lauti pe uu vai vevela.O le lelei o le tioata e le mavavaeeseina mai le faʻapipiʻiina, ma le tele o mea e aofia ai i le gaosiga o le gaosiga.Fa'agasologa, o le a fa'afeiloa'i atu ia te oe e le fa'apipi'i lua fa'ameamea le fa'aaafiaina o le fa'agasologa o le fa'aputuina i luga o le tioata.

1. Le mafua'aga o le puna i totonu o le ipu.O se tioata fa'afa'alua e le lava le lelei e ono iai ni pupuni laiti.O le mafua'aga o nei fa'apogai e ono mafua mai i le le tutusa o le mafiafia o le oneone quartz i le taimi o le fa'aputuina.Pe afai foi e maualalo tele le vevela i le taimi o mea e fai ai, o le a mafua ai se faaletonu o le pulu.

2. Pusa tuaoi.O le va i le va o vaega o le paʻu paʻu, o le kesi o loʻo i totonu o le cullet, ma le kesi adsorbed i luga o le luga o le cullet o le a faʻafeiloaʻi i totonu o le tioata faʻapipiʻi lua.O nei kasa e tatau ona lafoa'i i lalo o nisi tulaga liusuavai.Ae o le mea moni, latou te sili atu pe itiiti ifo o loʻo tumau pea i totonu o le tioata, ma mafua ai le faʻafefe.

3. Ea ea e mafua mai i le uamea.Afai o mea e aofia ai le uʻamea, o le kaponi o loʻo i totonu o le fasi uʻamea e fegalegaleai ma le kesi o totoe i totonu o le tioata e faʻamalo ai le kesi, ma o le a faʻatupuina.

4. Faafefiloi o maa.O maʻa faʻapitoa o vaega e leʻi faʻafefeteina i totonu o mea faʻaoga, o lona uiga, o mea e totoe e leʻi faʻafefeteina atoatoa.I le tele o tulaga, o maʻa faʻapipiʻi o ni vaega quartz.

O loʻo i luga o se folasaga e uiga i le aʻafiaga o le faʻaogaina o tioata faʻapipiʻi faʻalua i luga o le tino ipu.Afai e te manaʻo e sili atu le lelei o le gaosiga o ipu tioata, e tatau ona e mulimulitaʻia le faʻatulagaina o le gaosiga o le gaosiga e puipuia ai le tuʻufaʻatasia o mea leaga i fafo i le taimi o le gaosiga o gaosiga, e mafua ai le faʻafefe i totonu o le tioata.O le taimi lava e aliali mai ai pupuni, o le a matua afaina ai le lelei o le oloa.O le le mafai ona faʻatau atu masani o le a matua aʻafia ai le gaosiga o le gaosiga o le atinaʻe, o lea e taua tele ai le faʻatautaia o le faʻagasologa saʻo.


Taimi meli: Iul-05-2021
;
WhatsApp Online Chat!