Silicone Ashtray

E ala i le tu'uina atu o lenei fomu, o le a e lesitala i tala fou ma imeli fa'alauiloa mai Leafly ma e te ioe i Tu'utu'uga o Au'aunaga ma Faiga Fa'alilolilo a Leafly.E mafai ona e fa'ate'aina mai fe'au imeli Leafly i so'o se taimi.

O le la o le taeao ua tau le mafai ona fa'asalaina ai mauga o Berkeley i sasa'e o le San Francisco Bay i aso nei, ae o le Volcano vaporizers ua leva ona mafanafana i le lautele o le cannabis lounges i le itulagi.googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(“/43459271/nat-external/leafly.com/Mobile/Medrec”, [300, 250], “leafly-dfp-ad-widget-mobile-medium- rectangle-293999821″) .defineSizeMapping(googletag.sizeMapping() .addSize([0,0], [300,250]) .addSize([768,0], []) .build()) .addService(googletag.pubads(googletag.pubads(googletag.pubads) ));googletag.pubads().collapseEmptyDivs();googletag.pubads().enableSingleRequest();googletag.enableServices();});

I luga o le Barbary Coast Collective i luga o le Mission St. i San Francisco, o loʻo tuʻuina atu e le aufaigaluega ni atigi pefu mama ma psychedelic silicone bongs o loʻo faʻafefeteina le ipu i luga o le laulau ina ia le mafai e tagata faʻatau ona tuʻia.O le palasitika o lo'o manogi vaivai lava o se ta'ele o le 'ava malosi.

A tatala faitotoa i le 9 i le taeao i luga ole potu malolo o le SPARC i Mission St., e tutu tutusa loia ma le au penisione i le laina e faaali a latou ID, sii i luga se olo, ma nofo i lalo e ta taga Volcano.O nisi e afe ane a o lei sifi i le galuega.O isi e sau sa'o mai fale a le malo lea e fa'asaina ai e tulafono a le feterale le fa'aaogaina o le cannabis.

A'o fa'amama le malamalama o le taeao i totonu o fa'amalama tioata lanu, o ato a le Volcano e fa'aoso i le brrrrrrrr o pamu ea laiti.O moli uila e fe'ei ma pa'i i sooga.O fao muamua e pa'i i lalo fao quartz ma se sssssssssSSSSSSSSSS.O le “Big Pimpin” a Jay-Z o lo'o fa'alogoina le fa'aleo leo Barbary.E te taofi i totonu. Taofi se tale.Taumafai e manava mālū.Ona tale moni lea.

E ese mai i musika, o le taeao nei e filemu pei o se falesa po o se faletusi.O se tagata faigaluega i plaid e pefu le fale.

E na o le iva nofoaga i luga o le paneta o le Lalolagi e mafai ona e alu ai i se potu malolo e inu ai le cannabis e pei ona e faia i se pa ava.San Francisco e fitu.O Oakland e tasi.Denver - tasi.O lena lava.Mo le Lalolagi.

Ma "O San Francisco o loʻo i ai tulafono sili ona lelei i soʻo se mea," o le tala lea a Charles Pappas, o se komesina o le cannabis mo Berkeley.

O fale kofe taʻutaʻua o Amsterdam e leaga ma naʻo le "faʻatagaina".O kalapu semi-private a Barcelona e leai ni pemita a le taulaga ma le setete e faʻaalia i luga o le puipui.Fa'amalie atu, tagata ta'avale Washington ma Oregon.O le lumanaʻi o loʻo tupu iinei - toe.

O Setema nei, o le a tuʻuina atu ai e le Matagaluega o le Soifua Maloloina a le Malo o San Francisco tulafono faʻafouina mo ana potu malolo i le lalolagi, lea na i ai talu mai le 2010 i se tulaga faʻafomaʻi ma faʻafiafia i Ianuari 1. ua aoaoina.O ofisa o le setete, faʻapea foʻi ma le aufaigaluega mai taulaga o Los Angeles ma Sacramento, na vaʻaia i Barbary Coast i lenei taumafanafana e fai faʻamatalaga.

E mautinoa lava, o le itula fiafia masani o le 5 i le afiafi o aso o le vaiaso e masani ona tumutumu.O le aoauli o le Aso Faraile o itula fiafia o le a tosoina ai laina i fafo o le faitotoa.Ae e ui lava i tala 2018 i le Associated Press ma UK Guardian, o le tele o tagata o le Bay Area e leʻi tuʻu vae i totonu o se potu malolo.Latou te le iloa pe faʻafefea, o le tala lea a Robbie Rainin, faʻatonu faʻatau i le SPARC.

“E iai fo’i le fa’afitauli e tasi i le faleta’alo.Ou te fia alu, ae ou te le iloa pe faapefea ona faaaoga masini.Ma e te le iloa le aganuu.”

“Na ou vaai i se aiga o turisi o savavali ane ma filifili e sau i totonu, ae na nofo se tasi o le aiga i fafo, ma fai mai 'Ou te le alu i totonu.'E pei lava o loo latou faia se mea sese.”

O potu malolo e le mafai ona faʻasalalau pei o pa, fai mai le au faʻatautaia.Ma o potu malolo atonu o loʻo taʻalo malie i le lotolotoi o le Trump Era.O ofisa i Colorado, Uosigitone, Oregon, Alaska, Nevada ma tua atu ua latou teena uma pa cannabis, ona o le fefe i le soifua maloloina lautele ma le saogalemu, ma le feterale tauimasui, latou fai mai.Latou te popole e uiga i le aveta'avale fa'asaina, po'o solitulafono e feso'ota'i ma potu malolo, po'o le soona inu po'o le asu.

Erich Pearson, le Pule Sili o le SPARC, fai mai e tasi le mea na tupu i le valu tausaga.Na ia taʻua na popolega "naʻo le sili atu o le faʻasaina o mea leaga, o le mea moni."

O le fa'avasegaina o le potu fa'ata'ita'i e aofia ai tagata ulaula i se potu malolo ma ave ta'avale.O le a le mea e fai e le sosaiete?E le mana'omia ona toe fa'afouina uili, e foliga mai.

“E iai a matou mea e mafai ona matou fetuutuunaʻi e faʻaaoga mo le 'ona o le cannabis - ma o le tulafono a le setete o le ava," o le tala lea a le faatonu o le Magnolia Wellness Debby Goldsberry.

Fai mai Pappas, “Afai e saogalemu pa, aisea e le mafai ai ona saogalemu potu malolo?E mafai e le pule o le potu malolo ona faapea mai, 'Ua lelei ua lava lou ulaula, o le mea lena.'E pei lava o se pa.”

O le mea moni, na fa'afetaui e Magnolia Wellness tulafono a le setete o le 'onā 'ona ina ia maua ai lona pemita potu malolo i Oakland.E fa vaega o le onā, o le tala lea a Goldsberry.Ua latou tipi ese se ulugalii, ma taʻua se ulugalii Ubers.“E leai lava se tasi e oo i le tulaga fa.Matou te le faatagaina lava.”

O le toʻatele o tagata e feoaʻi tele i le Bay Area lounges, o le tala lea a Rainin.Ma fa'atasi ai ma polokalame fa'asoa ti'eti'e, e tele avanoa a tagata i le ta'avale.

O le cannabis e fa'aitiitia ai le fa'alavelave fa'afuase'i nai lo le ava malosi (1.6 vs 17), fa'atasi ai ma a'afiaga e sili atu ona fa'amalieina e o'o i le valu minute ma le 90 minute mo le ava malosi.

O faʻamatalaga muamua o loʻo faʻaalia ai le avanoa i le cannabis faaletulafono e faʻaitiitia ai le avetaʻavale faʻatauvaʻa, aemaise lava i talavou, tama taʻavale i le faaiuga o le vaiaso e ono onana."O le tausaga atoa muamua talu ona faʻamalosia, o le faʻatulafonoina o le [fomaʻi] e fesoʻotaʻi ma le 8-11 pasene faʻaititia i feoaiga o feoaiga," na maua e tagata suʻesuʻe i le 2013.

O le tasi o mea na tupu i le SPARC i le valu tausaga, na aafia ai se tagata i talavai.I se faʻatusatusaga, na ia fai mai ai, toetoe lava o faʻalapotopotoga uma "faʻatagaina ma faʻatagaina fale ava, ma e iai faʻalavelave i po uma."

"O le tele o faʻafitauli e mafai ona foia i se ipu vai," o le tala lea a Goldsberry.“E tele a matou vai.”O isi e manaʻomia foʻi le ea fou.

Talu mai Ianuari, so'o se tasi e 21 tausaga pe sili atu e mafai ona ulufale i totonu o se potu malolo, o lea e sili atu ona mataala le au fai pisinisi i leoleo fou.Ina ia faʻaitiitia faʻaaliga THC mataʻutia:

"O tagata faʻatau e masani lava ona faʻaaloalo ma faʻapitoa ma tausia i latou lava aʻo latou taumafaina," o le tala lea a Jesse Henry, faʻatonu pule i le Barbary Coast.

O potu malolo e foliga mai e faʻaitiitia ai le tele o tausaga o taumafaiga faigata e faʻamama ai fale faigaluega Kalefonia mai le asu.O fa'aoga uma la e iai faiga fa'avevela maualuga, ma o lo'o fuafua e le matagaluega o le soifua maloloina a San Francisco nisi tulafono mama ea i lona fa'asalalauga i lenei masina.

E to'atele e fai mai e tatau ona fa'aalia le asu o tagata faigaluega, pei o le tapaa.E i ai se aso e ono laa mai ai le feterale OSHA. E faigofie le fofo.“Ia fai lava i fafo.I luga o se patio.Ona leai lea o se faafitauli,” o le tala lea a Goldsberry.

Se'i vagana o oe o se tuaoi.O Magnolia o loʻo i totonu o se vaega faʻapisinisi o le taulaga e leai se tasi e popole.O potu malolo i le lumana'i e tatau foi ona pulea lelei le manogi e fa'afilemu ai tuaoi vevesi.

Ole pitonu'u ile SPARC e tu'ufua ile taimi tapuni, 10pm i po uma.O le tele o potu malolo e setiina le 9 i le afiafi o le valaau mulimuli mo bongs ma ato Volcano.

A'o faila i fafo le aufaipese masani mulimuli, o le sifi afiafi e kiliki le vape ma fao fao, tu'u ese mea'ai ma sasaa le pefu i totonu o lapisi, ma lapisi i fafo.Latou te faatumu le masini fufulu ipu i gutu ma vaega, seti le masini e "fa'amama" i le 180 tikeri Fahrenheit, ma tape moli mo sina taimi - seia oʻo i le taeao e toe oso aʻe ai mauga o Berkeley.

E ala i le tu'uina atu o lenei fomu, o le a e lesitala i tala fou ma imeli fa'alauiloa mai Leafly ma e te ioe i Tu'utu'uga o Au'aunaga ma Faiga Fa'alilolilo a Leafly.E mafai ona e fa'ate'aina mai fe'au imeli Leafly i so'o se taimi.

Le mafai ona faʻatali mo le cannabis lounges e avea ma masani fou!O tagata e pei o a'u e le inupia ma e le fiafia i le "aganu'u ava malosi" (ie pa) o le a iu lava ina maua le avanoa e o atu ai i le lalolagi ma fiafia i la tatou laau e sili ona fiafia i ai.

>>> "O le cannabis foi e itiiti le lamatiaga o le paʻu nai lo le ava malosi (1.6 vs 17), ma sili atu ona gafatia aafiaga e maualuga i le valu minute ma le 90 minute mo le ava malosi."

O numera iinei e taua.– O lona uiga o le ava malosi e FAAFULU TAIMI e sili atu ona lamatia nai lo le mariuana.O se fa'alavelave fa'afuase'i o le “1” o lona uiga e tutusa ma le lamatiaga o se aveta'avale sa'o atoatoa.– O lea la, o le faateleina o le lamatiaga o le .6 e latalata i le le taua!

O le tele o suʻesuʻega e faʻaalia ai le taumafaina o mariuana e le o se mafuaʻaga taua o faʻalavelave tau taavale.I le 2015, o le Drug and Alcohol Crash Risk Risk, na saunia e le US Department of Transportation's National Highway Traffic Safety Administration, na maua ai e ui o le avetaʻavale onā na matua faʻateleina ai le lamatiaga o le faʻalavelave, e leai se faʻamaoniga o le faʻaaogaina o mariuana e faʻateleina ai lena lamatiaga.

O le mea moni, ina ua uma ona fetuunai le matua, itupa, tuuga ma le ava malosi, na maua ai e le lipoti o avetaavale e leʻi leva ona taumafaina mariuana e le sili atu le faʻalavelave nai lo avetaʻavale e le o iai i lalo o le malosi o soʻo se ava malosi poʻo fualaau faasaina.

E le gata i lea, o suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai tulafono mariuana faʻafomaʻi a setete e maualalo le aofaʻi o tagata maliliu" pe a faʻatusatusa i setete e leʻi faʻatagaina.

>>> "O le cannabis foi e itiiti le lamatiaga o le paʻu nai lo le ava malosi (1.6 vs 17), ma sili atu ona gafatia aafiaga e maualuga i le valu minute ma le 90 minute mo le ava malosi."

O numera iinei e taua.– O lona uiga o le ava malosi e FAAFULU TAIMI e sili atu ona lamatia nai lo le mariuana.O se fa'alavelave fa'afuase'i o le “1” o lona uiga e tutusa ma le lamatiaga o se aveta'avale sa'o atoatoa.– O lea la, o le faateleina o le lamatiaga o le .6 e latalata i le le taua!

O le tele o suʻesuʻega e faʻaalia ai le taumafaina o mariuana e le o se mafuaʻaga taua o faʻalavelave tau taavale.I le 2015, o le Drug and Alcohol Crash Risk Risk, na saunia e le US Department of Transportation's National Highway Traffic Safety Administration, na maua ai e ui o le avetaʻavale onā na matua faʻateleina ai le lamatiaga o le faʻalavelave, e leai se faʻamaoniga o le faʻaaogaina o mariuana e faʻateleina ai lena lamatiaga.

O le mea moni, ina ua uma ona fetuunai le matua, itupa, tuuga ma le ava malosi, na maua ai e le lipoti o avetaavale e leʻi leva ona taumafaina mariuana e le sili atu le faʻalavelave nai lo avetaʻavale e le o iai i lalo o le malosi o soʻo se ava malosi poʻo fualaau faasaina.

E le gata i lea, o suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai tulafono mariuana faʻafomaʻi a setete e maualalo le aofaʻi o tagata maliliu" pe a faʻatusatusa i setete e leʻi faʻatagaina.

O lo'o ou mafaufau pe fa'afefea ona fa'atupuina kalapu tumaoti.Mafaufau e ala i le "le auauna atu" i tagata lautele" atonu o le avega o tulafono ma tulafono e ono faʻaitiitia ai le faʻalavelave.


Taimi meli: Iuni-25-2019
;
WhatsApp Online Chat!