Fa'afefea ona iloa le tulaga lelei o tioata fa'alua-lau

Ona o le tioata faʻalua-laupapa e matagofie, translucent ma umi, e tele uo e fiafia e faʻaoga mea tioata.Ae ui i lea, o loʻo i ai le tele o ituaiga ipu ma gaosiga eseese i luga o le maketi, faʻafefea ona e filifilia se tioata faʻalagolago lua-laupapa ma le tulaga agavaa?Se'i ou a'oa'o atu nisi o tomai fa'atau ma fautuaga mo le va'aiga lelei mai le leaga.

1. Vaʻai i foliga: E faʻalagolago pe o le insulation o le tane i totonu e tutusa ma le polesi i fafo, pe matua tutusa i totonu ma fafo, ma e leai se faʻalavelave, ona vaʻai lea pe i ai ni mea leaga. po o maosiosia Mareko, afai ei ai ni ou faafitauli, e tatau lava ona e filifili se isi thermos, aua e matua le talafeagai le tuuina atu o se tioata lua-lafu faaletonu o se meaalofa i isi.

2. Vaʻai i le lelei o mea: Afai e le lelei le lelei, o lenei ipu e masani ona le faʻaaogaina mo se taimi umi, ma o le a afaina ai foi le soifua maloloina o tagata pe a inu tagata.E fautuaina e te faʻatau se tioata faʻapipiʻi lua, e matua matagofie Ma e matua maloloina lava, e le pei o ipu palasitika, popole i mea faʻamaʻi poʻo se manogi uiga ese.

3. Vaʻai pe faʻapitoa le tufuga o le vaega o le gutu o le ipu: o se faʻamatalaga itiiti lenei, o nisi tagata o le a le matauina pe a filifili, ae masani lava, e masani ona atagia ai le lelei o se ipu meaalofa, ma o tatou uma. naunau e talitonu i ai , O tagata e taulaʻi i faʻamatalaga e matua nafa.Afai e le lelei ona fai lea nofoaga, o le a lagona le faaletonu pe a inu vai.

4. Vaai i le fufusi: Pe fetaui le gutu o le ipu ma le tino o le ipu pe a tapuni?Afai e le fetaui, e mafai ona tupu le vai ma isi faʻafitauli i le taimi o le faʻaaogaina, lea e mafua ai faʻafitauli mo tagata faʻaoga.

O le lelei o le tioata faʻalua-laupapa e faʻamasinoina e tusa ai ma itu e fa o loʻo i luga o foliga, meafaitino, faʻamaeʻaina ipu ma faʻamaufaʻailoga.Ou te talitonu e mafai e tagata uma ona faʻatau oloa faʻamalieina pe a uma ona aʻoaʻoina tomai o loʻo i luga.I le faʻaaogaina i aso uma, e tatau foi i tagata uma ona faia se galuega lelei o le faʻamamaina ma le tausia o le ipu, ina ia faʻatumauina le faʻaaogaina umi o le ipu.


Taimi meli: Tes-24-2021
;
WhatsApp Online Chat!