Fa'afefea ona fa'atau tioata

1. Pa'epa'e: E leai se lanu manino e mana'omia mo tioata manino.

2. Bubbles: E faʻatagaina se numera o pulu o se lautele ma umi, ae e le faʻatagaina ni pulu e mafai ona tuʻia i se nila uamea.

3. Pa'u mama: e faasino i tioata e le tutusa le liusuavai.Mo tioata ma le gafatia e itiiti ifo i le 142L, o le umi e le sili atu i le 1.0mm;mo tioata ma se gafatia o 142 ~ 284mL, le umi e le sili atu i le 1.5mm.Tasi, o le manino o le 1/3 o le ipu tino e le faʻatagaina ona i ai.

4. Vaega eseese: e faasino i otaota opaque granular, le umi e le sili atu i le 0.5mm, e le sili atu ma le tasi.

5. Ipu gutu roundness: e faasino i le ipu gutu e le lapotopoto, o le eseesega i le va o le sili lapoa lapoa ma le sili atu lapoa laiti e le sili atu nai lo 0.7 ~ 1.0mm.6. Streaks: le mamao i le va o le 300mm ma le vaʻaia vaʻaia e le faʻatagaina.

7. O le maualuga o le ipu ma le faʻaitiitia o le faʻaogaina (le maualuga o le ipu ma le vaʻaia maualalo): O le maualuga o le eseesega i le va o le maualuga maualuga ma se vaega sili atu le maualalo o le tino ipu e le sili atu i le 1.0 ~ 1.5mm.

8. O le eseesega mafiafia o le gutu ipu: e le sili atu i le 0.5 ~ 0.8mm.

9. Fa'ailoga tipi: e fa'atatau i le fa'ailoga tipi po'o le centipede, o le umi e le sili atu i le 20-25mm, o le lautele e le sili atu i le 2.0mm, e le sili atu i le tasi, e sili atu i le pito i lalo o le ipu, po'o le paepae ma iila, ma e le faatagaina e sili atu i le 3mm.

10. Lomitusi lolomi: O le tino ipu o se faailoga natia o le mamanu faamaumauga, ma e le faatagaina pe a manino mai le ulu i luga.

11. Ipu tino fa'ase'e: E fa'asino i le tino ipu e le tutusa, ma e le fa'atagaina ona iloa lelei le ipu.

12. Scuffing ma scuffing: Scuffing e faasino i le feteʻenaʻiga i le va o le ipu tioata ma le lautele o le ipu tioata, tuua ai faailoga o le pisia i le tino ipu.O le sasa e faasino i ma'ila o lo'o totoe i luga o le tino tioata pe a feto'ai matatioata.E le fa'atagaina mea iila.


Taimi meli: Nov-29-2021
;
WhatsApp Online Chat!