Fa'ailoga fa'ase'e o tioata fa'afa'alua

O tioata fa'afa'alua o se ipu taatele i o tatou olaga.I le avea ai o se tagata gaosi ipu e masani ona faʻaaogaina, ua faia le tele o galuega suʻesuʻe pe a mamanuina.E to'atele tagata i nisi taimi e ta'e le tioata e aunoa ma le fa'alogo pe a fa'aaoga tioata fa'afa'alua.O lea e tatau ai ona tatou gauai atu i le puipuiga o tioata lua-laupapa.E taua tele lenei mea.

Mo le tioata fa'afa'alua e masani ona mana'omia e ave i fafo, e mafai ona e filifilia se ipu mamanu e le maseese pe a fa'atau.O le uiga autu o le tioata e le maseesee lua-laupapa o loʻo i ai se tootoo i luga o le tino ipu i le taimi o le mamanu.O lenei tootoo O le mamanu mo le loloto o le oval depression ma le vaega e talafeagai mo tamatamai lima e mafai ona taʻalo se aafiaga lelei anti-slip, ma o le a faigofie ona mama.

I isi tulaga, pe a faʻamamā le tioata, o le mamanu o le ipu tioata e masani lava ona manaia, o lona uiga o le mamanu i fafo e matua mafolafola.Pe a faʻamamā le ipu, e tatau ona e suʻeina se mea mafolafola, a leai e faigofie ona see ma paʻu.

O le faʻaogaina o tioata faʻalua-laupapa i ipu o mea uma e fai si soifua maloloina.E le fa'aopoopoina e le gaosi oloa so'o se vaila'au i totonu o le mamanu, o lea e le tatau ai i tagata ona popole i mea leaga pe a inu vai ma tioata fa'alua.

Pe a filifilia se tioata faʻapipiʻi lua, taumafai e filifili se ipu faʻatasi ma se mamanu e le maseesee, ina ia mautinoa ai le faʻaaogaina umi o le tioata faʻalua.Afai ei ai ni au fesili, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou.


Taimi meli: Iuni-28-2021
;
WhatsApp Online Chat!