Hvorfor gir du epler på julaften?

Hvert år 1. juledag rir julenissen på stjernebildet Væren, og det hellige barnet kommer til verden med et juletre i hånden.Etter hvert som verden forandrer seg, begynner forfattere og kunstnere å beskrive julenissen som den berømte røde mannen vi er kjent med i dag, men kristne leverer epler på julaften.vane, men det var etter gudstjenester.
Julaften kommer, Apples "kjole" formidler stille "freds" velsignelser
Dagen før jul kalles julaften.Julaften har ennå ikke kommet, en gave kalt "fredelig frukt" begynte å bli gitt stille i hendene på folk.
Det er underforstått at "Ping An Fruit" er kledd opp med importerte epler med lyse farger og et vakkert utseende, hvorav de fleste er rød slangefrukt og grønn slangefrukt.Selvfølgelig er det også innenlandske røde Fuji-epler som er pakket som "Ping An Fruit".av.Det sies at "fredsfrukt" symboliserer fred og harmoni.Grunnen til at "Apple" er førstevalget for "Peace Fruit" er at uttalen av "Apple" er tatt.
Det sies at frukthandlerens utkledning som "fredsfrukt" var inspirert av unge mennesker.I begynnelsen kjøpte noen ungdommer ett eller to importerte epler, og tok dem med til gavebutikken og pakket dem, klare til å brukes som gaver til gode venner på julaften.Denne "forretningsmuligheten" ble umiddelbart fanget av kloke forretningsmenn.
De fleste av tenåringene er interessert i denne nye tingen.De føler alle at det er verdt å gi en gave med betydningen "fred" til en venn med 5 yuan.Det ser ut til at på julaften, mens den stille gir den "sikre frukten" i hendene på folk, gir den også en vakker velsignelse.
Det sies imidlertid at skikken med å gi Ping An frukt på julaften er unik i Kina.Fordi kinesere legger mer vekt på homofoni, for eksempel om natten til brudekammeret, legger de peanøtter, røde dadler og lotusfrø under dynen, som betyr "tidlig (dato) for å føde dyrebare sønner".Ping An Night er julaften, jul er 25. desember, og julaften er natt til 24. desember.
"Ping" av eple er homofonisk med "ping" av fred, så det kinesiske folket bruker den lovende betydningen av eple "trygt".Så det er skikken med å gi epler på julaften.Å sende epler betyr at den som sender dem velsigner de som mottar frukten.Et fredelig og fremgangsrikt år.


Innleggstid: 27. mai 2022
WhatsApp nettprat!