Forstå utskriftsprosessen for dobbeltlagsglass

Dobbeltlagsglass er fortsatt et vanlig produkt i livene våre.Med økningen i folks bruksfrekvens, blir folks krav til produkter gradvis bedre.Nå begynner mange kjøpmenn å tilpasse produkter, og da vil vi la oss kort forstå utskriftsprosessen i tilpasningsprosessen til dobbeltlagsglasset.

alle vet at dobbeltlagsglasskoppen er laget av glass, så designprosessen inkluderer hovedsakelig silketrykk og dekalbaking.Silketrykket på glasset er monokromatisk, mønsteret er enkelt, og blekket er børstet ved platefremstilling.I tillegg kan det fargede papiret på glasset ha forskjellige farger, men vanligvis er det ingen gradvis farge, det vil si rødt, gult, blått osv. Dette er tingene du må være oppmerksom på når du tilpasser briller.

Det vanlige råmaterialet til glass er høyborosilikatglass, det vil si uorganisk glass.Vanlig glass skal ikke smake, så vær oppmerksom når du kjøper.Konserveringsmidlene og myknerene til plast vil bli utvunnet når de spres i et forseglet miljø, men det meste av glasset på markedet er laget av uorganisk glass, så ikke bekymre deg for mye om å kjøpe forskjellige glass.Kommer du over en kopp med smak, bør du ikke bare kalle den en kopp.Fordi det er plexiglass, er plexiglass faktisk et materiale som ligner på polyvinylklorid, og alt med plastsmak er organisk.

1. Nyansematchende farge: refererer til de samme egenskapene: kjølige og varme toner, lysstyrke og toner matches sammen.Den generelle fargetonen er bedre.Minst tre toner: rød, gul og blå med samme lysstyrke matches sammen.

2. Omtrentlig fargetilpasning for dobbeltlagsglass: velg tilstøtende eller lignende toner for fargetilpasning.Denne kombinasjonen fungerer bra fordi den inneholder en vanlig farge av en av de tre grunnfargene.Fordi fargetonen er relativt nær, er den også relativt stabil.Hvis fargetonen til en enkelt fargetone stemmer overens, kalles den samme fargesystem.

3. Progressiv fargetilpasning: Ordne farger i henhold til fargetonen, lysstyrken og lysstyrken.Karakteristikken er at selv om fargesammensetningen til dobbeltlagsglasset også er veldig iøynefallende, spesielt den gradvise matchingen av farge og lyshet.

4. Kontrast og fargetilpasning av dobbeltlagsglass: Bruk kontrasten til fargetone, lysstyrke eller lysstyrke for å matche, styrken er tydelig.Blant dem gir kontrasten av lysstyrke et livlig og klart inntrykk.Det kan sies at så lenge det er kontrast i lysstyrken, vil ikke fargetilpasningen svikte for mye.

Etter den korte introduksjonen ovenfor, bør alle forstå utskriftsprosessen til dobbeltlagsglasset.Hvis du har spørsmål senere, kan du fortsette å ta hensyn til oss.


Innleggstid: Jun-07-2021
WhatsApp nettprat!