Forskjellen mellom glasskopper og keramiske kopper

1. Fordeler og ulemper med glasskopper Blant alle typer kopper er glasskopper de sunneste.Fordi det ikke inneholder noen skadelige kjemikalier, kan du drikke vann med det uten å bekymre deg for å innta kjemikalier, noe som vil påvirke helsen din.Og glasset er glatt og lett å rengjøre.Bare vær oppmerksom på at den termiske ledningsevnen til glasset ikke er veldig god, så prøv å riste glasskroppen med en liten mengde varmt vann før du forvarmer det, for å forhindre at glasset sprekker.

2. For å forfølge den tredimensjonale og estetiske følelsen av bildet, vil noen kjøpmenn bruke maling på glasuren og deretter brenne den.Dette er den keramiske koppen med farge på glasuren.Og de skadelige stoffene i denne koppmalingen er lette å sive ut, og setter dermed folks helse i fare.Prøv derfor å ikke velge denne typen kopp for drikkevann.

3. Glass er et godt valg.Selvfølgelig ligner vanlige keramiske kopper og underglasur keramiske kopper glasskopper, og de skader ikke menneskekroppen.

Glass har fordelene med skjønnhet, hygiene, høy temperaturbestandighet, etc., men har også ulemper som sprøhet;glass og keramiske kopper har visse forskjeller i materiale og farge, og du kan velge etter dine egne preferanser når du kjøper vannglass.


Innleggstid: 15. april 2022
WhatsApp nettprat!