Silikonsugerør er så bra at du fortsatt ikke bruker dem?

De fleste silikon sugerør er sylindriske, men noen er firkantede, ovale og andre formet.I dagliglivet bør vi drikke melkete, yoghurt, drinker og andre anledninger, vi bruker på det meste silikagelhalm.
Introduksjon av silikagel-halm:
De fleste silikonsugerør er sylindriske, men noen er firkantede, ovale osv. I det daglige bør vi drikke melkete, yoghurt, drinker og andre anledninger, vi bruker på det meste silikagel-halm.Eller i offentligheten er det mange som har brukt tradisjonelle sugerør og silikonsugerør, uansett forskjell!Hvorfor har du forskjellige halmmaterialer?Etter å ha brukt dem så lenge, vet du ikke hva fordelene med silikonsugerør er.
/wholesale-colorful-reusable-eco-friendly-drinking-halm-for-20oz-tumbler.html/
Silica sugerør har mange fordeler:
Fordel 1
Skjønnhet: Før i tiden, da vi gikk for å kjøpe en kopp melkete eller drikke, ga sjefen deg et "tomt" sugerør, så lenge vi kan suge maten!Men silikonsugerør kan sees ved første øyekast, i vanlige farger som lilla, oransje, gul og blå, kommer silikonsugerør i sjeldne farger som blandede farger, fluorescerende farger og hundrevis av farger på PANTONG-fargekortet.
Fordel 2
Miljøvern og helse: gjennomsnittlig levealder for tidligere generasjoner var trolig ikke mindre enn to tredjedeler av dagens gjennomsnitt.Med forbedring av medisinsk behandling, miljøvern, sanitær og andre aspekter, forbedrer silikagelhalm også miljøbeskyttelsen.Silikahalmen er laget av matkvalitets silikagel ved herding ved høy temperatur.Sammenlignet med tradisjonell plast og andre materialer er sugerør mer miljøvennlig, og fordelene med silikonmaterialer i seg selv, som er giftfrie og luktfrie, er fullt ut realisert.Noen har til og med en forkjærlighet for å tygge på sugerør, så de har flere fordeler innen miljøvern og hygiene.
Fordel 3
Resirkulering og utnyttelse: før plasthalmen generelt er billigere, vil etter bruk generelt bli kassert, fordi gjenvinningsverdien ikke er høy, naturen er ikke lett å bryte ned, forårsaker ikke bare sløsing med ressurser, men gir også stor skade på jordens miljøvern.Kostnaden for silikon sugerør vil være relativt høy, men de vil ikke brytes ned like lett som tradisjonelle sugerør.De kan brukes mange ganger og er enkle å rengjøre uten å sløse med ressurser.
Fordel 4
Lang levetid: en fin bonus for de som liker å tygge på sugerør.Etter å ha tygget en stund slipper du å kaste det.Silikonsugerrøret vil ikke være så tomt at det ikke setter tannmerker på det!?Det påvirker ikke skjønnheten, og kan vaskes i kokende vann i lang tid, med en enkel desinfeksjonsbehandling, og deretter klar til bruk.Silikagelprodukter i silikagelprodukter, inkludert silikahalm, levetiden er veldig lang!Kan trekkes av ikke lett brytes, og kan gå tilbake til original tilstand!

Merk:når du bruker silikagel-halm, hold deg unna skarpe verktøy for å unngå kutting, unngå åpen ild, karbonisering, etc., for å unngå smelting!Silikonsugerør tåler temperaturer fra -40 grader til 220 grader.


Innleggstid: Jan-03-2020
WhatsApp nettprat!