Poleringsmetode av dobbeltlags glass

Dobbeltlags glassprodusenter vil polere produktene sine under produksjonsprosessen.Hovedårsaken til dette er å sikre produktets brukervennlighet og renheten til produktoverflaten, for å unngå ruhet på produktoverflaten.La oss lære poleringsmetodene som brukes i glassbehandling nedenfor.

1. Syrebehandling og polering: Korrosjonen av glassoverflaten med syre brukes til å behandle overflaten.Før polering er det også nødvendig med slipebeltepolering, fordi syrepolering kan redusere tykkelsen på selve glasset og kanskje ikke helt fjerne partiklene på glassoverflaten.Sammensetningsmetoden for syreløsningen må endres med de forskjellige materialene i dobbeltlagsglasset.

2. Flammepolering: Overflaten på koppen er myknet og bakt av flamme, og noen diagonale linjer og rynker på overflaten kan fjernes ved flammestøt.Mange hule dobbeltlags glasskopper vil bli flammepolert etter kutting, men denne behandlingsmetoden vil redusere flatheten på glassoverflaten, og den er lett å blåses opp.Mest anvendelige glassmaterialer er sodakalkglass og borosilikatglass.

3. Poleringspulverpolering: Denne metoden bruker høyhastighets gnidning av glassoverflaten for å fjerne riper, noe som kan forbedre lystransmittansen og brytningseffekten til koppen til en viss grad.Før polering må delene poleres med et slipebånd (diamantslipeskive med 400 masker eller mer).Denne metoden bruker mye materialer, og den gode effekten er ceriumoksid (sjelden jordpoleringspulver), men denne prosessen er veldig langsom og passer for de fleste glassprodukter.


Innleggstid: Jun-07-2021
WhatsApp nettprat!