Fargemetode av dobbeltlags glass

Alle vet at dobbeltlagsglasset har en viss farge, fargerike og forskjellige mønstre.Dette er assosiert med fargemetoden til glasset.Jeg skjønner ikke at folk tror det er enkelt, men er det sant?La oss ta en titt sammen

1. Den kjemiske metoden er å danne fargen på filmen gjennom kjemisk oksidasjon i en spesifikk løsning, men den må kontrolleres av et referansetelegram for å holde fargen på produktet konsistent."Yin Ke Fa" er mer vanlig brukt.
2. Høytemperatur-oksidasjonsmetoden er å holde arbeidsstykket innenfor et visst prosessområde og deretter dyppe det ned i et spesifikt smeltet salt.Etter en viss kjemisk reaksjon dannes en oksidfilm med en viss tykkelse, som presenterer en rekke forskjellige farger.
3. Ioneavsetningsoksid eller oksidmetode for doble glasskopper.Denne metoden er mer egnet for behandling av store mengder produkter.For eksempel klokkene vi vanligvis bruker.Mange urkasser og klokkeremmer er belagt med titan, og fargen fremstår generelt. Den er gylden gul.Prinsippet for denne metoden er å få arbeidsstykker i rustfritt stål til å gjennomgå vakuumfordampningsbelegg i en vakuumbeleggingsmaskin.På grunn av sine høye kostnader og store investeringer, er den ikke egnet for små batch-produktbehandling.
I tillegg er det den elektrokjemiske metoden for farging av dobbeltlags glasskopper.Denne metoden er mer populær i handel.Den ligner på den kjemiske metoden, bortsett fra at fargen på filmen dannes ved elektrokjemisk oksidasjon, på grunn av dens høye kompleksitet.Derfor er det mindre i industrielle applikasjoner.
Dette er også grunnen til at alle velger dobbeltlagsglass.Det har mange farger og bilder, ikke mindre enn plastkopper, og glasset er mer miljøvennlig, holdbart, sunt og trygt.Den kan også ha panoramautsikt over suppen i glasset og forbedre livet ditt.Smak, det er en hyggelig nytelse.
 


Innleggstid: Des-09-2021
WhatsApp nettprat!