Vrste boca za vodu

Boce za vodu postale su stvar bez koje svako kućanstvo ne može.Može se koristiti za piće vode, kave i napitaka.Vrlo je zgodan i vrlo praktičan.

Štoviše, materijal boca za vodu ima mnoge klasifikacije, uključujući oblik boca za vodu. Raznovrsne boce za vodu privlačnije su korisnicima.

Prema klasifikaciji materijala, dijeli se na keramičke boce, staklene boce, plastične boce, nehrđajuće čelične boce, cloisonne boce itd.

Prema funkciji, dijeli se na dnevne boce vode, reklamne boce vode, promotivne boce vode, boce zdrave vode itd.

Prema značenju se dijeli na bagremove čuturice, čuturice za par itd.

Prema procesu strukture, dijeli se na jednoslojne boce za vodu, dvoslojne boce za vodu, vakuumske boce za vodu, nano boce za vodu, energetske boce za vodu, termos boce za vodu.

Well Gift Co., Ltd. je vrhunski dobavljač za razne vrste novih darova, sezonskih darova, promotivnih darova, suvenirskih darova, ukrasnih dodataka, novih igračaka itd. uključujući istaknute proizvode kao što su PVC ili metalni privjesci za ključeve, otvarači za boce, puhanje ukrasi od staklenih kuglica, razne čaše za vino, šalice za kavu, boce za vodu, emajlirane šalice, pinta, čaše, neoprenski hladnjak za limenke, neoprensko odijelo za boce, podmetači za čaše, kocke leda, slamke od nehrđajućeg čelika, silikonske slamke, silikonske podstave itd.


Vrijeme objave: 28. studenog 2020
WhatsApp Online Chat!