Tumler kopper

Princippet omtumbler koper, at bunden er en tyk cirkelbue, og koppen er let og tung, så vægten hovedsageligt er koncentreret i bunden.Den nederste kontaktflade er lille, og koppen kan rystes ved bevægelse.Koppen kan tages op efter behag, og glaskoppen hælder ikke så nemt væsken ud af de almindelige kopper, fordi koppens tyngdepunkt er i bunden.

Magien er, at tumblerkopperne placeres på en glat og flad overflade, som et bord, glas osv., koppen vil blive fastgjort til bordet, koppen kan tages op og sættes ned efter ønske, og den vil ikke føles. besværligt.

 

5

 

Hvordan virker tumbleren?
Normalt er objektet i en tilstand af at være let og tungt, og tilstanden er relativt stabil, det vil sige, jo lavere tyngdepunktet er, jo mere stabilt.Når tumblertilstanden er i ligevægt, er afstanden mellem tyngdepunktet og kontaktpunktet den mindste, det vil sige, at tyngdepunktet er det laveste.Efter afvigelse fra ligevægtspositionen stiger tyngdepunktet altid.Derfor er denne tilstand en stabil balance.Det er derfor, at tumbleren altid svinger på nogen måde.

 

3

 


Indlægstid: 28. oktober 2019
WhatsApp online chat!