Videnskaben om tumblere

1. Objekter med lav potentiel energi er relativt stabile, og objekter vil helt sikkert ændre sig mod en tilstand med lav potentiel energi.Når tumbleren falder ned, vil tumbleren vende tilbage til sin oprindelige position, fordi basen, der koncentrerer det meste af tyngdepunktet, hæves, hvilket resulterer i en stigning i potentiel energi.

2. Ud fra et løftestangsprincip, når tumbleren falder, er tyngdepunktet altid i enden, uanset hvor omdrejningspunktet er, vil tumbleren stadig vende tilbage til sin oprindelige position på grund af det store moment på basen.

3. Bunden er også rund, og friktionen er lille, hvilket er praktisk for tumbleren at vende tilbage til sin oprindelige position.

Fysisk struktur:

Tumleren er en hul skal og er meget let i vægt.Underkroppen er en solid halvkugle med en stor vægt.Tumblets tyngdepunkt er inden for halvkuglen.Der er et kontaktpunkt mellem den nedre halvkugle og støttefladen, og når halvkuglen ruller på støttefladen, ændres kontaktpunktets position.En tumbler står altid på støttefladen med ét berøringspunkt, det er altid en monopod.Dannelsen af ​​evnen til at modstå interferens og opretholde balancen kan ses fra tumblerens kraft.


Indlægstid: 21-2-2022
WhatsApp online chat!