Fordelene ved silikone coasters

Silikoneprodukter bliver mere og mere populære og mere og mere brugt i det daglige liv. Der er fordelene ved silikone coasters.

Det er sikkert og miljøvenligt.Materialet i silikonecoasteren er ikke i konflikt med noget stof og kan bruges i en række forskellige miljøer.

Det er modstandsdygtig over for høje og lave temperaturer. Silikonematerialerne kan modstå temperaturer fra -40 grader til 260 grader. Silikonecoasterne kan spille rollen som varmeisolering og temperaturbestandighed fuldt ud.

Den er modstandsdygtig over for olie og korrosion. Den er nem at rengøre.Silikonematerialet har en god densitet.Efter det er støbt, kan det ikke integreres i andre stoffer.

Silikonecoasteren har god fleksibilitet. Det er ikke let at ændre sin form med god slidstyrke og anti-skrid effekt. Det kan strækkes i lang tid uden deformation med god rebound effekt. Det kan foldes og opbevares i lang tid .

Det er sikkert, ikke-giftigt, ikke-allergifremkaldende, god anti-skrid effekt, stærk viskositet og høj fasthed.

Det kan reducere friktionen og kollisionen mellem koppen og skrivebordet, og kan forhindre koppen i at lave en skarp lyd, når den kolliderer med skrivebordet.

Det kan også dekorere og forskønne skrivebordet.Der er mange typer coastere.Til forskellige tesæt eller kopper giver brug af forskellige stilarter af glasbrikker folk forskellige følelser.


Indlægstid: 15-jul-2020
WhatsApp online chat!