Isterninger af rustfrit stål

Den nye type isterninger af rustfrit stål erstatter de traditionelle isterninger.De traditionelle isterninger er lavet af vand, så når de smeltes i vin og drikkevarer, vil smagen af ​​drikkevaren blive svækket, og smagen påvirkes.

Overfladen på den nye rustfri isterning er lavet af 304 rustfrit stål, som ikke vil smelte til vand og påvirke smagen.Den indeholder en speciel frysevæske, frysekapaciteten er længere end traditionelle isterninger.

Rustfrit stål isterninger anvender princippet om fysisk afkøling, som kan genanvendes på ubestemt tid og er nemme at rengøre. Det undgår fuldstændig skade forårsaget af isterninger lavet af urene vandkilder på menneskekroppe.

Det bevarer ikke kun smagen af ​​drikken, men fortynder heller ikke drikken. Inden brug kan vi vaske det i køleskabet og fryse det i ca. 1 time, hvorefter det kan lægges i drikkevaren.Det vil sænke temperaturen på drikkevaren, men vil ikke reducere drikkevarens opløselighed. Det vil give dig en bedre smag. Derudover kan den genbruges, økonomisk, sund og miljøvenlig.

Rustfrit stål isterninger er ikke kun velegnede til high-end hoteller, barer og vinkøling, men kan også bruges til medicinsk fysisk køling og sport kold kompres.


Indlægstid: 18-jul-2020
WhatsApp online chat!