Pingvinformet glaspynt

Flere og flere mennesker kan lide at indrette deres hjem med nogle udsøgte og dejlige glaspynt, såsom glasvaser, glaslysestager osv. De kan ikke kun placeres et hvilket som helst sted i hjemmet, der trænger til pynt, men har også uventede romantiske effekter. .Glasprodukter bliver konstant fornyet, formen er ikke kun lille, men også dekorativ

At placere nogle glasdekorationer et hvilket som helst sted, du kan lide derhjemme, er måske ikke til nogen praktisk nytte, men den skabte effekt vil få dit værelse til at føles køligt, og den krystalklare dekoration vil også være fuld af romantiske følelser.

Den pingvinformede glaspynt har en unik form og en stærk sans for design, som gør de visuelle og taktile sanser forfriskende.

Pingvinformede glaspynt gør sommerhjemmelivet mere fleksibelt og forfriskende.Husholdningsprodukter lavet af glas er smukke, men man skal passe på.

Der er vedligeholdelsesmetoderne for glaspynt

1. Kolliderer ikke med glasoverfladen normalt.Det er bedre at lægge en dug for at forhindre ridser på glasoverfladen.Når du placerer ting på glasmøbler, skal du håndtere dem forsigtigt og undgå kollision.

2. Til daglig rengøring tørres af med et fugtigt håndklæde og avispapir.Hvis pletter kan tørres af med et håndklæde dyppet i øl eller varm eddike, kan du også bruge glasrens. Rengør det ikke med en stærk syre- og alkaliopløsning. Glasoverfladen er let at froste om vinteren, og den kan evt. tørres af med en klud dyppet i koncentreret saltlage og hvidvin..

3. Det er bedst at placere glasset på et fast sted, flyt det ikke frem og tilbage efter ønske, placer genstandene glat, undgå fugt, hold dig væk fra ovnen og isoler det fra kemiske reagenser såsom syrer og baser for at forhindre korrosion og forringelse.

4. Brug af plastfolie og en våd klud sprøjtet med rengøringsmiddel kan også få glasset, der ofte er plettet med olie, til at blive det samme som det nye.


Indlægstid: 24-apr-2020
WhatsApp online chat!