Hvor mange typer glas er der

Stilmæssigt findes der mundkopper og kontorkopper (med hank).

Fra et materialesynspunkt inkluderer det anvendte koplegemerør almindeligt glasrør og krystalglasrør.

Fra produktionsprocessen er der to lag med hale og to lag uden hale.Et dobbeltlagsglas med hale har en lille dråbe i bunden af ​​koppen;et haleløst glas er fladt og har ingen resterende pletter.

Skelne fra kop mund, der er standard kop mund, højt glas (filteret er dybere, designet er mere rimeligt, drikkevandet vil ikke røre ved filteret).

Skeln fra bunden af ​​koppen, der er almindelig tynd bund, tyk rund bund, tyk lige bund og krystalbund.

Opdel briller efter formål

Klassisk Cup

Også kendt som whisky kop, "rock kop".Denne kop har en tyk væg, en tyk bund og en bred krop, som får holderen til at føles stabil og fed.

Hypo Cup

En fladbundet, høj, ligecylindret kop, som mest bruges til at holde longdrink-cocktails, og som også kan bruges til friske frugtjuice-drinks, hvilket er meget smukt.

Champagne glas

Det bruges til at holde champagne eller mousserende vin, og også som et cocktailglas.Det er opdelt i tre typer: lavt fad, flute og tulipan.De to sidstnævnte bruges mest i barer eller banketter.

Brændevin Cup

Det er dedikeret til at drikke brandy eller cognac før og efter et måltid.Generelt er det ikke egnet til at blive brugt som en kop til andre vine, og en 6-ounce kop er velegnet.

Likør glas

Likørglasset er et glas med lille fod med en kapacitet på 1-2 ounce og bruges til at holde likører.

Cocktail glas


Indlægstid: 02-november 2021
WhatsApp online chat!