Emalje krus

Der findes mange slags krus.Emaljekruset er en af ​​dem.Er emaljekrus en porcelænskop?

Det er ikke.Emaljekruset er en slags metalkop, og processen er ret kompliceret.Emalje er en uorganisk glasagtig glasur, der er coatet og brændt på overfladen af ​​det nederste emne af 100 metaller.Emaljebelægning på metaloverfladen kan forhindre metallet i at ruste, så når metallet opvarmes, vil det ikke danne et iltet lag på overfladen og kan modstå erosion af forskellige væsker.

Fordi emaljeprodukter ikke kun er sikre og ikke-giftige, men også modstandsdygtige over for høje temperaturer og slid, er de blevet brugt i badekar, skabe, køleskabe og noget medicinsk udstyr og andre forsyningsområder.

Desuden viser emaljebelægning på metallegemet under visse forhold høj hårdhed, høj temperaturbestandighed, slidstyrke og isoleringseffekt og andre fremragende egenskaber, så emaljeprodukter er mere nyttige.

Well Gift Co., Ltd. er en topleverandør af forskellige slags nyhedsgaver, sæsonbestemte gaver, salgsfremmende gaver, souvenirgaver, dekorationstilbehør, nyhedslegetøj osv. inklusive de fremhævede produkter som PVC eller metal nøgleringe, flaskeåbnere, blæst glaskuglepynt, diverse vinglas, kaffekopper, vandflasker, emaljekrus, pint, shots, neopren dåsekøler, neoprenflaskedragt, glasbrikker, isterninger, sugerør i rustfrit stål, silikone sugerør, silikone bordskåner mv.


Posttid: 08-09-2020
WhatsApp online chat!