Kender du forskellen på en krystalkop og en glaskop?

Krystalkop er faktisk en slags glas, hovedkomponenten er også silica, men bly, barium, zink, titanium og andre stoffer indføres i den.Fordi denne type glas har høj gennemsigtighed og brydningsindeks, og dets udseende er glat og krystalklart, kaldes det krystalglas.Forskellen mellem krystalglas og glas introduceres nedenfor:
1. Krystals termiske ledningsevne er stærkere end glas, så det bør være køligere, når man rører ved krystallen med hånden end ved at røre ved glasset.
2, se på hårdheden.Naturlig krystal har en hårdhed på 7 og glas har en hårdhed på 5, så krystal kan ridse glas.
3. Se på brydningsindekset.Løft en krystalkop og drej den mod lyset.Du vil opdage, at det er som et udsøgt håndværk.Den er hvid og gennemsigtig og reflekterer det charmerende farverige lys.Det skyldes, at krystallen kan absorbere glans og endda ultraviolette stråler, mens almindeligt glas ikke har nogen glans og ingen brydning.
4. Lyt til lyden.Hvis du let banker eller svirper med fingrene med redskaberne, kan krystalglas give en let og sprød metallyd, og en smuk restlyd risler i åndedrættet, mens almindeligt glas kun giver en kedelig "klik, klik"-lyd.
Forskellen mellem krystalglas og glas er hårdhed, lyd osv.
Glasproducenten minder om: Som en kop, der bruges hver dag, anbefales det at bruge glas og dobbeltlagsglas for at være sundere.Sandheden er kendt, og ovennævnte.


Indlægstid: 12-jan-2022
WhatsApp online chat!